Wednesday, April 27, 2016

Povratak


Svesna sam da je moj poslednji post bio objavljen pre tri nedelje, ako ne i više.
I ne, nije me sprečavala škola, učenje, obaveze i slično. Jednostavno nisam imala volju za pisanjem i nisam znala o čemu da pišem. 

Od kad sam se vratila iz Praga, dosta toga se promenilo oko mene. Znam da sam pominjala to u postu "Buđenje", ali tada su mi mišljenja i utisci bili sveži i nisam imala vremena da razmislim šta se to tačno promenilo. Mislim da sam tada više primetila promenu okoline i mog doživljaja te okoline, ali sada sam primetila promenu u samoj sebi. 

Mentalitet mi se promenio, vrednovanje pojedinih stvari mi se promenilo, a i interesovanja. Zainteresovala sam se za druge forme umetnosti, za fizičku aktivnost, zdravlje, obrazovanje, rad van škole...
Naravno, ovo opet može biti neka faza kada sam utripovana u neku veću promenu i slično....proklet da si pubertetu!!!


Iskreno, planirala sam da izbrišem blog.
Ali onda sam shvatila da mi je ovo neka vrsta virtualnog dnevnika i da ću se za par godina osvrnuti na sve ovo što sam pisala i shvatiti koliko sam bila drugačija. Evo, već sad kad se osvrnem na svoje postove sa početka - pa i na neke skorije - ne slažem se sa svim mišljenjima/izjavama. 

I tako ostavih svoj blog, ali malo promenjen. Ovo nije krajnji izgled, još uvek sam u procesu prilagođavanja i sebe, samim tim i bloga. Htela sam čak i ime da promenim, ali ipak ima neki značaj, stoga ga neću menjati za sad. 
Kad su u pitanju postovi, nešto što će se sigurno zadržati su random tematski postovi, recenzije knjiga i počeću da ubacujem više muzike i poezije. Što se tiče ostalog, to ću videti.

Da...mislim da je to to za sad. Pisaću kad god budem raspoložena i šta god mi se čini zanimljivim i nadam se da će vam se dopasti. Isto razmišljam da počnem više da ubacujem svojih slika, ali videćemo vremenom kako će to ispasti. Nadam se da niste odustali od mene i da će vam se svideti predstojeća "promena".


8 comments:

 1. Izgled bloga je velicanstven.Takođe i tvoje pisanje do sada;iskreno nemam pojma sta da ocekujem,ali veruj da cu se obradovati.
  (Stavise,obožavam tvoje postove,najvise ih volim posto stvarno mislim da imas dara )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno! Drago mi je što tako misliš, nadam se da te neću razočarati :))

   Delete
 2. Glad you're back, really! Doesn't matter if you needed a break, no one's a robot. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! It really means a lot :))

   Delete
 3. Nemoj gasiti blog. Nema poente. Sve ce sesrediti u zivotu, samo nemoj daocajavs, vec nekako kreni dalje.
  Ako ce ti nesto pomoci, napisala sam post o promenama koje ja sad imam, sta mi se sve desava i post se zove "Zivim za danas, ne za sutra" pa bi mi znacilo da pogledas. :)
  http://worldarounyo.blogspot.rs/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pa to, odlučila sam da ga ostavim, pa šta bude, biće. Dosta toga se izdešavalo što je uticalo na mene, a da nije pod mojom kontrolom, ali prešla sam preko toga. Svakako hvala :)

   Delete
 4. Nemoj da brišeš blog. Svi mi imamo tu etapu kao i želju za menjanjem bloga i njegovog sadržaja. Samo pusti vreme da prođe i srediće se sve. Na kraju krajeva, promene su dobre. :)

  The Fashion Spell | NOVI VIDEO

  ReplyDelete
  Replies
  1. To i planiram da uradim, pa ću vremenom videti šta dalje. Hvala ti na savetima :)

   Delete