Friday, March 4, 2016

Busy Week
Svesna sam da me nije bilo dugo. 
I da budem iskrena ne znam ni koliko ću redovna biti ubuduće. 
Zašto?
Pa, dobila sam jako težak program iz violine, moram da se spremam za takmičenje iz klavira, popustila sam iz teorije, odgovaranja i testovi su iza ćoška, a i počela sam da menjam svoj način života u potpunosti.
Da budem iskrena, od svih obaveza prestala sam da čitam, čak i na internetu budem maksimum 45 minuta/1 sat. I šta radim na internetu? Pretražujem svoj program za violinu/kamernu/orkestar....da.
Evo ovaj post pišem od utorka, a danas je (nadam se) petak. Jednostavno ne stižem da obuhvatim sve pa moram ovako razloženo da pišem. Upravo sad sam došla iz škole da bi ručala i "odmorila se" i u šest oklok opet u školu na orkestar....jeeej!

Ali okej, dosta o sažaljevanju! Šta se lepo desilo u mom životu od početka škole?
Pa za malo manje od dve nedelje idem u Prag! Ne mogu da dočekam! Nikada pre nisam bila u Pragu, a od puno ljudi sam čula da je prelep, tako da jedva čekam da ga i sama vidim :)
Znate kako neke osobe skupljaju poštanske marke, bedževe i slično? Pa ja sam odlučila da ću početi da skupljam postere. Pre par dana sam bila sa drugaricom u bioskopu da ih pitam da mi daju poster za Deadpool koji su tek prestali da prikazuju. Međutim rekli su mi da nemaju, ali su zato imali gomilu postera od prethodnih filmova! Ja sam samo uzela poster za film Marsovac pošto mi je to jedan od omiljenih filmova prošle godine. Ali ipak planiram da se uskoro vratim kada izađu neki filmovi koji mi se svide :))
I poslednja stvar nije baš vezana direktno za moj život, ali me je oduševila. LEO JE DOBIO OSKARA! Napokon je Leonadro Dikaprio osvojio Oskara! Posle toliko godina razočaranja i sprdnje. Jedina tužna stvar je to što to označava meme-ova. Evo video koji u potpunosti objašnjava moja osećanja:I evo neke muzike koja me je u poslednje vreme uhvatila i koja me nakon dugog dana opusti i usreći.

1. Ray LaMontagne - Trouble
2. The Kinks - Lola
3. Led Zeppelin - The Rain Song
4. Oasis - Don't Look Back In Anger
5. Radiohead - The Tourist
6. Pink Floyd - Us And Them
7. Deep Purple - When a Blind Man Cries
8. Neil Young - Dead Man Theme
9. Rainbow - Catch The Rainbow
10. Jefferson Airplane - In the Morning

Pesme su linkovane sa njihim videima na YouTube-u, stoga da bi ih čuli: klik, klik, klik!

Znam da je ovaj post jaaaako kratak, ali nadam se da ću uskoro izbaciti neki smislen i "pravi" post. Do tada moram se baciti na učenje/vežbanje :/

2 comments:

 1. Samo ti uci moram i ja :) sutra mi je takmicenje iz istorije satrah se od brige i nervoze :O :/ hahaha.Ne moras ti da budes redovna,bitno je meni da bar jednom mesecno napises post xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, pa drago mi je da se razumemo. Evo baš danas sam bila u školi od 9 do 1 da bi vežbala klavir i teoriju -.-"
   Srećno sutra! Nadam se da ćeš doći i do republičkog :))

   Delete