Sunday, October 4, 2015

Q&A: Knjige, dvoličnost, Sajsi MC...


Heeej! Pa verujem da ste već uveliko primetili da sam promenila izgled bloga (ponovo). Uff, ne znam ni sama, jednostavno nisam baš bila zadovoljna starim dizajnom onoliko koliko sam mislila kad sam ga stavila...ali ovaj, ovaj mi se već mnooogo više dopada, mislim sa crno-belim nikada ne može da se pogreši :D Nadam se da se i vi slažete.
U svakom slučaju danas sam odlučila da uradim svoj prvi Q&A post. Sad, ja sam planirala da ga uradim malo kasnije, a za danas da uradim još jedan post vezan za školu (neću vam reći koji, to je iznenađenje), ali bila sam bolesna tako da nisam mogla ni o čemu da razmišljam osim o školi i kako traćim dane, ne radeći ništa (da, sad za divno čudo volim školu...) Tako da vam danas donosim jedan, kraći post, ali nadam se da će vam se svideti :)

Cookie Monster:
1. Da li voliš Nirvanu?
- Da! To mi je jedan od omiljenih bendova i prvi koji me je uveo u grunge i alternativu :D
2. Omiljena boja?
- Pa inače volim plavu, ljubičastu i zelenu, ali najviše volim da nosim odeću neutralnih boja.
3. Starke ili nešto fazon Nike patika?
- Znam da se mnogi žale da su starke neudobne u odnosu na sportske patike, ali meni baš odgovaraju, tako da starke :)
4. Jesi li čula za Sajsi MC i ako jesi šta misliš o njoj?
- Umm, nisam čula za nju, izvini :/ Mada prema imenu bih rekla da je neka reperka, zar ne?
5. Omiljeni blog?
- Pa ne znam, ima ih dosta..
6. Koliko dugo imaš svoj blog?
- Od februara ove godine :)
7. Omiljena knjiga?
- Pa i nemam baš. Počela sam i da čitam "Gospodara prstenova" i oduševljena sam, mada neću stavljati ovde pošto tek završavam prvu knjigu.
8. Omiljeni časopis?
- Ne čitam časopise.
9. Šta te najviše nervira kod ljudi?
- Dvoličnost. Jednostavno, to je nešto što ne mogu da podnesem, sa mnom si ovakav, a sa nekim drugim si skroz druga osoba. Budi to što jesi, makar se ne družila sa tobom, bar ću te poštovati kao čoveka.

Ana Bundalo:
1. Koliko dugo imaš blog?
- Kao što rekoh od februara ove godine, tako da oko 9 meseci :)
2. Da li voliš da plivaš?
- Jooj nisam plivala već dve godine!!! Šta ću, nisam išla na more, a imam fobiju od bazena (zato što sam zadnji put dobila vaške na bazenu -.-") Ali da, volim da plivam, mada nisam dugoo!
3. Da li treniraš nešto?
- Na žalost ne...imam vannastavnu aktivnost (sviranje u kulturno umetničkom društvu), ali za sport ne, niti sam ikad išta trenirala :/

Shoppingholic:
1. Misliš li sa sebe da dobro pjevaš?
- Pa smatram da imam sluha, ali ja nemam neki glas za pevanje. Ali u isto vreme nisam toliko loša, mada i nisam nešto vau....tako da..solidno?
2. Prva stvar crvene boje koja se nalazi pored tebe je?
- Sveska.
3. Što trenutačno nosiš?
- Trenerku i majcu (AKA pidžamu haha)
4. Zadnja knjiga koju si pročitala?
- "Hobit" Dž.R.R. Tolkin i to još u avgustu :/ moram ponovo da se aktiviram!!! Pa to bi bilo to što se tiče ovog posta. Znam da nije bio dugačak, pošto nisam imala baš dosta pitanja postavljenih, ali u svakom slučaju hvala svima što su postavljali pitanja i nadam se da su dobile željene odgovore. Obavezno posetitie njihove blogove, jer su fantastični! 
Nadam se da vam se dopao i molim vas da ostavljate u komentarima šta biste želeli da vidite u budućnosti, jer trenutno imam blokadu zbog dosta obaveza, tako da bi mi vaše ideje puno pomogle. Hvala vam što ste odvojili vremena da posetite moj blog i pročitate ovaj post. Ako vam se dopao, kao i drugi postovi učlanite se pratite izlazak novih i nadam se boljih postova. Vidimo se sledeći put...

No comments:

Post a Comment